Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

STACK // Regeneration Design Studio

Text description provided by the architects.

STACK is a multi-generational dwelling designed to accommodate three generations of the clients family. The principal dwelling includes the primary residence for the clients and an in-law suite on the garden level with an auxiliary dwelling in the rear yard for aging parents. These three dwellings are organized around structured outdoor spaces along the ground plane and a private roof top patio for the principal dwelling.

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

The design of the building ventures to explore familiarity and comfort in its austerity, with its pure geometric forms and minimal details, inside and out. The interior spaces are adapted for the client’s lifestyle delivering functionality for daily use in its minimal bones.We wanted to deliver a modest yet refined home for our clients who had a limited budget.

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

We focused on designing a home that catered specifically for our clients lifestyle and their vision for their new home.The three dwellings on site have a large impact on the ground plane, leaving very little yard space on grade. The landscape design for the home incorporates dedicated exterior yard space for all the dwellings on grade and designing a rooftop patio provides the clients a private outdoor space while taking advantage of the spectacular northern views.

The interior spaces for the principal dwelling are thoughtfully designed to meet the needs of the clients, while accounting for future growth.

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

The home accommodates spaces where the family can come together and also find private solace in different parts of the home. The project’s exterior design was a combination of distilling the massing of the spaces into pure forms and using familiar modest details. Even though the form of the home stands out on the street, its mass and scale is respectful of its context, making it a welcome addition to the neighbourhood..

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

© Laver Creative

STACK Gallery

The post STACK // Regeneration Design Studio appeared first on Journal.

BAUBIBLE TEST