Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

Queen’s Lane Pavilion // CLB Architects

Text description provided by the architects.

The Queen’s Lane Pavilion is the fifth project that CLB Architects has designed for one family on the same property over a 25-year period. The compound of buildings represents the evolution of the family’s developing design aesthetic from the first structure, a traditional log home, to the most recent, a steel and glass pavilion.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

The footprint of Queen’s Lane was determined by a guest house that had previously occupied the site. Tucked between two spring creeks on the edge of a grove of cottonwoods, the glass home inhabits its own vibrant micro-biome where two decades of habitat-enhancement efforts have fostered a robust fishery and created a refuge for wildlife.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

The 3,357-square-foot structure follows the footprint of the original L-shaped building to minimize environmental disturbance to the site. Its simple steel-clad form is enriched by deep overhangs, minimalist patios that merge with the landscape, and a protective steel screen whose perforations allow it to morph from solid to lacy while framing views, concealing mechanical systems, and providing privacy for bathrooms and bedrooms.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

The pattern is an abstracted representation of a cottonwood grove, in reference to the surrounding trees that were preserved during construction and in homage to the protection they provide. The rusty patina creates a material link to the nearby wine silo. When viewed from a distance, it tempers the glass expanses and helps integrate the building into the landscape.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

Inside, the pavilion’s airy larger volume is defined by floor-to-ceiling windows on the north and south sides. Masses of white—a board-formed concrete fireplace at one end, the kitchen at the other—bookend the living spaces. Bedrooms are arranged at either end of the main form, each glassy cube a secluded nature experience.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

Fumed white oak floors and ceilings warm and ground the entire home. In this place, the effect of the spring creeks, the protection afforded by the cottonwoods, and a rigorous simplicity of design unite to create a minimalist pavilion set within a wildlife refuge. CLB Architects Team Eric Logan, AIA, Principal Leo Naegele, Project Manager Project Team Architecture: CLB Architects Interior Design: Kitchell Brusnighan Interior Design Contractor: Kurt Wimberg Construction Civil Engineer: Nelson Engineering Structural Engineer: KL&A, Inc.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

Mechanical Engineer: Energy 1 Lighting: Helius Lighting Group Photography Matthew Millman.

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

© CLB Architects

Queen’s Lane Pavilion Gallery

The post Queen’s Lane Pavilion // CLB Architects appeared first on Journal.

BAUBIBLE TEST