Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

Public Center RC Republic // archimatika

Text description provided by the architects.

Public space is located in the center of the square, where the functions of leisure and communication with nature are combined.
The green roof is open for operation.
In the middle of the pond, there are two islands – a green hill with a maple, rising above the green roof through a specially designed radial hole.

© archimatika

© archimatika

© archimatika

© archimatika

The hill is lined with ground cover plants to emphasize its shape.
On the other island, there is a playground with slides, balancers, swings, and trampolines.​​​​​​​
Objective:
Create a place in the central square where residents can enjoy nature.
Solutions:
The green roof is open for operation, partly inclined, reminiscent of a hill.

© archimatika

© archimatika

© archimatika

© archimatika

The water in the pond is purified naturally without the use of chemicals.
The playground is filled with slides of various types, balance beams, swings, and trampolines.
Human
Residents received a piece of nature in the heart of the residential complex where everyone can touch the pond, relax and reconnect with nature.

© archimatika

© archimatika

© archimatika

© archimatika

Business
Shops, restaurants, and cafes on the first floor have also outdoor terraces to ensure year-round business.
Urban
Comfort will achieve thanks to the qualitatively equipped environment and a format of city life with numerous additional functions, a combination of nature and architecture..

© archimatika

© archimatika

© archimatika

© archimatika

Public Center RC Republic Gallery

The post Public Center RC Republic // archimatika appeared first on Journal.

Firma Sabrina